Kapitein Hatterasstraat 48
5015 BB TILBURG
T +31 (0) 13 751 70 10
F +31 (0) 13 543 22 34
E sales@igc-group.com

Accessoires

Om uw terras nog aantrekkelijker te maken kunnen de BAHAMA® JUMBRELLA, JUMBRELLA CXL, MAGNUM en LARGO worden uitgerust met ingebouwde terrasverwarmers, verlichting en zelfs een geluidssysteem. Alle bedrading en aansluitingen voor deze accessoires worden in de fabriek ingebouwd en zijn TÜV gecertificeerd.

Verlichting:

De TÜV-gecertificeerde, vandalismebestendige verlichting wordt geleverd met een externe (op afstand van de parasol bevindende) schakelbox met lekstroombeveiliging. De gepantserde bekabeling is volledig geïntegreerd in de parasolmast. Deze wordt in de fabriek ingebouwd. De vier lampen blijven bij sluiting in de parasol zitten.

Verwarming:BAHAMA® verwarming dient bij voorkeur bij aanschaf van de parasol besteld te worden. Omdat de bekabeling volledig geïntegreerd is in de parasolmast. Er bestaat de mogelijk bij aanschaf van de parasol de bekabeling aan te laten brengen en de verwarming later aan te schaffen.

  • Heaters zijn afzonderlijk van elkaar in/uit te schakelen
  • Optioneel regelbare temperatuur
  • 230V-2000W infrarood terrasverwarming
  • Vertragingsvrij waarneembare, directe kortegolf warmte
  • Uiterst efficiënte warmteverdeling onder de parasol dankzij horizontale positie van de heaters
  • Op locatie noodzakelijke energiebron: 400 volt 3-fasig
Geluid:

BAHAMA® parasols kunnen voorzien worden van speakers. Hier is een keuze tussen standaard speakers of BOSE® speakers. De bedrading is verwerkt in de baleinen en mast van de parasol. Als u de parasol wil sluiten is het eenvoudig om de boxen te verwijderen doormiddel van een klemsysteem.

Regengoot:

Om de ruimte tussen twee of meer parasols op te vullen is het mogelijk om een regengoot in de kleur van het doek te bestellen. Bevestiging gaat middels ophanghaken met kettingen. Deze goten zijn eenvoudig op te hangen en weer op te bergen.

 
Members


Partner

 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.